perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulunodotusta + lahjavinkki

Mitä se on? :D

Ne "pakolliset" tosin sitäkin ihanammat jouluvalot viritellään heti pimeän tultua.
Itsenäisyyspäivän tienoilla kaivetaan joulukoristeet ja yritetään sulloa ne ennestään täysille seinille/hyllyille/pöydille.

Minuu lähinnä vaan ärsyttää kun joulujutut tuppaa kauppoihin, lelumainokset pyörii ja synnyttää TARPEITA. Joululahja stressistä puhumattakaan!

Tänä vuonna onneksi tajusin aloittaa ajoissa ja homma onkin hyvällä mallilla!

Meidän lahjat on tänävuonna yllätysyllätys itsetehtyjä pehmeitä paketteja :)

Joulun 2014 piparinkoristelua anoppilassa :)
Sehän olikin kivaa! Eiks ookki hienoja!? Nyt vähän kehukaa ;)

Mie sain synttärilahjaksi ompelukoneen (tosin jo keväällä) ja nyt syksyllä vielä kunnon lenkkarit! Joten varsinaisia tarpeita ei itselle lahjatoivelistalla ole... mut uus saumuri olis kiva ;) ..ja ehkä lahjakortti kosmetologille... ja hieronta... ja osteopaatti... ja kampaaja lahjakorttikin olis kans kiva... onhan näitä :D Mutta mitään en odota :D

Paitsi hei... Rakas joulupukki, toivoisin joululahjaksi järjestelmällisyyttä. 

Meidän Poikanen on hullaantunut ryhmä hau juttuihin ja kauko-ohjattaviin. Molempia rakennellaan dubloista :) Ajateltiin IsiMiehen kanssa ainakin pussilakanasettiä ja jotain tarpeellista myös Pikkumiehelle... joka puolestaan ei toivo mitään :D Eikä kyllä tarvitsekkaan. (kauheeta joo, mutta meillä on jo TAVARAA ihan tarpeeksi)

Mutta lahjakortit ja muut tarpeelliset lahjat on tulleet itselle tosi tärkeiksi joten sain tilaisuuden tarjota teille Burdaa joka varmasti ompelevia ihmisiä miellyttää ja inspiroi! :)


Tilaa itsellesi tai ystävällesi lahjaksi suomenkielinen Burda-lehti 

3 nroa hintaan 16,50 €
Tilaus alkaa tammikuun numerosta, joka ilmestyy 14.1. 

Yhteystiedot ja tilaukset osoitteeseen marianne.koskimies@burdastyle.fi.
(Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa 3 numeron jälkeen)Innostuin kaivelemaan tähän postaukseen viimevuoden joulukuvia ja voi että mie en kestä! Pieniä ihmisiä ♥ Itsehän en kovin paljon ole kartalla mitä viimejouluna tapahtuikaan, sillä Pikkumiehen syntymästä oli tasan kuukausi ja äiti taisi olla vähän väsynyt :)
Sydänhän tässä pakahtuu ♥Toivottavasti näille kullannupuille osaa tarjota hyvät lapsuuden joulut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti