tiistai 24. marraskuuta 2015

Ju-ju-ju-ju-jumittaa

Siskolle ompelin ruskamekonkaavalla ruusumekon synttärilahjaksi (jonka kangas Tyyne-Esteriltä) ja sen jämistä hänen tytöilleen synttärilahjaksi ruusupeplumit :)

Siskohan on syntynyt alkuvuodesta, tämä lahja taisi tulla ajallaan valmiiksi.. mutta kaikkien lasten synttärit kesällä ja nämä valmistuivat vasta lokakuussa! Miusta on tullut vieläkin jumittavampi mitä olen joskus ollut. Outo olo. Kuvittelen (varmaan jokainen kuvittelee) itsensä reippaaksi ja aikaansaavaksi, mutta nyt miulla jumittaa ja pahasti :D Kaikki asiat laahaavat perässä ja tästä syystä ajattelin vuodenvaihteessa laittaa Mutkutin pillit pussiin ja keskittyä ruuhkavuosiin ja koittaa pitää pakan kasassa ;)


Pahoittelen taas luokattoman huonolaatuisia kuvia. Taidan parin vuoden kamerattomuuden jälkeen koittaa ladata kameran akun ja testata saako sillä yhtään parempia kuin puhelimella.

6 ja 7-v lahjat E- ja H-serkuille :)

Siskon poikaselle syntyi 3-v lahjaksi traktoripaita.
Nyt alkaa S ja Poikanen olla niin samankokoisia, että saa nähdä onnistuuko vaatteiden kierrätys Poikaselta S-serkulle enää pitkkään! :D
Lisää päättömiä kuvia ;)

Siskoseni toivoi raitatunikaa (ainolasta kangas) samalla kaavalla kuin tuo ruusumekko.
Noh.. Taisin kämmätä kaavan valinnassa
ja siitä tuli 
a) liian iso
b) liian mekko
c) tuo kaula-aukko ryppyyntyi
(muistiin itselle: merkkaa paremmin mikä on mikäkin ja kenelle sopiva)


Eipä siinä sitten kuin parikytä senttiä helmasta pois ja pikainen kavennus.
Nyt harmittaa kun niin kiireellä tein.. mutta kun tämä piti mukamas saada hetivalmiiksi, että pääsevät lähtemään kotia pikitien päähän.

Hihasten (eurokankaan palalaarin neulos) ensimmäinen koekappale lähti siskon mukaan.
Miulla on valmisvaatteena siskon kipparilta löytämät hihat joista koitin kaavan piirtää. Meni suht nappiin, mutta kangas olisi varmaan ehkä kai vaatinut vähän toisenlaisen toteutuksen tuohon eteen :) Noooo.. seuraava paremmin sitten.

Pst. Kantinkääntää on tälläisissä kilometrikanttauksissa pelastus ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti